Docent 6 – volgt z.s.m.

Even voorstellen: mijn naam is Dick en mijn passie/hobby is freaken met verf. Van jongs af aan was ik gefascineerd door kleur, ik begreep van mensen om mij heen dat de lucht blauw, de zon geel en de bladeren aan de boom groen waren, als kind neem je dat aan en accepteer je dat. Dit heeft mij in mijn kinderjaren heel erg bezig gehouden, want in mijn fantasie zag het er toch vaak heel anders uit. Dit heb ik altijd vast gehouden.

Workshop Schilderen

Toen ik tot geloof kwam voelde ik een groot verlangen om woorden om te zetten in kleur. Ik ontdekte dat het iets met een profetische gave te doen heeft. God geeft mij beelden of indrukken die kleurrijk omgezet kunnen worden naar het hier en nu. Dit wil ik graag met mensen delen, die mensen die er naar verlangen om zich uit te strekken naar wat Jezus ons op draagt om te doen, namelijk mensen te bemoedigen, maar dan op een creatieve manier.

Bezoek Dick online @ ikzieart