Docent 3 – volgt z.s.m.

Graag stel ik mij aan jullie voor:

Mijn naam is Hanneke de Boer en ik ben coach en ik begeleid jonge vrouwen die kwetsbaar in het leven staan. Samen met mijn vriendin, zij is contextuele therapeut, organiseren wij  Van Hoofd Naar Hart weken.  Deze zijn bedoeld voor vrouwen die een besluit hebben genomen om meer vanuit hun hart te willen gaan leven.

Vaak kunnen we van alles organiseren, regelen, bedenken, het uitvoeren en daarbij onszelf wegcijferen om er voor de  ander te zijn, en komen we in alles tijd tekort. We kunnen de bijbel erbij openslaan en er allerlei mooie teksten bij zoeken….. maar ondertussen komt er een moment dat het niet meer gaat, want je bent op, je hebt geen energie meer en al je vreugde loopt weg alsof je een ballon leeg laat lopen….

In zo’n week gaan we samen ontdekken waar je lek zit, en hoe je daar liefdevol mee aan de slag kan. We koken, we ontspannen, we doen Bijbelstudie en zingen over onze Hemelse Vader. Er is onderwijs en we delen onze pijn, zodat er door nieuwe inzichten een verandering kan ontstaan.  Dit alles zet ons in onze kracht, zoals we door onze Schepper bedoeld zijn.

Workshop

Mijn hoofd heef veel kennis over Gods woord, daar ontbreekt het niet aan. Ik kan daar uren over doordenken en mijmeren hoe dat allemaal in elkaar zit!
Hoe dat vervolgens in mijn hart tot uitdrukking komt, en in mijn leven zichtbaar wordt, is een ander punt.

Zorgen ken ik ook. Hoe ik daarmee omga, zodat het tot een zegen kan zijn, vind ik een hele lastige!

De grote vraag blijft steeds: hoe doe ik dat?

Herken je je hierin?
Wil je  oude denk patronen omzetten in nieuwe gedachten?

Kom dan naar de workshop  van Hoofd naar Hart, dan gaan we in alle rust & ontspanning daarmee aan de slag!

Tot 6 oktober in Utrecht

Hanneke de Boer