Docent 5 – volgt z.s.m.

Father carrying his daughter on shoulders

Ik ben, Lize Versteeg , geboren en getogen in Zuid-Afrika . In 1998 kwam ik naar Nederland en woon  nog steeds in Haarlem met mijn man en twee kinderen. Op dit moment werk ik met veel passie en plezier voor stichting Ontmoeting als een activeringsbegeleider in Het Open Huis, een maatschappelijk Centrum in een kwetsbare wijk in Haarlem.

Wandeling met God

Er was een tijd waarin ik teleurgesteld en gefrustreerd was door, in mijn ogen, onoplosbare problemen. Ik voelde me hierdoor helemaal overweldigd. God zei tegen mij: ‘Lize, maak een wandeling, want Ik wil met je praten’

Ik moest nog veel doen en negeerde de uitnodiging aanvankelijk. Maar, tijdens al mijn drukke werkzaamheden bleef God aandringen: ‘Lize, maak een wandeling met Mij.’ Uiteindelijk pakte ik mijn mobiel en sleutels en ging op pad…

Die wandeling met God veranderende mijn leven, mijn omstandigheden waren niet veranderd, maar ik zeker wel.

In Genesis lezen we over God die de eerste mensen, Adam en Eva, al reeds vanaf het begin kwam opzoeken voor een wandeling. Ook vandaag nodigt God elk van ons persoonlijk uit om met Hem een intense relatie te hebben en om samen met Hem te wandelen. Ik ging in op die uitnodiging!

Graag wil ik in de eerste 10 minuten van mijn workshop vertellen over hoe ik inging op deze uitnodiging en over de impact die het had in mijn leven. Ik geloof dat onze getuigenis ander kan inspireren omdat het kracht in zich draagt en eer en glorie brengt aan God!

Ik wil je dan vervolgens, namens God, uitnodigen voor een wandeling, 30 minuten samen met Hem….

Ps. Neem je mobiel mee om foto’s te maken.