Marie-Jeanne Wijnbeek-Simons

Mijn naam is Marie-Jeanne Wijnbeek-Simons. Ik ben moeder van drie geweldige creatievelingen. Zelf ben ik geboren en opgegroeid in het prachtige Zuid-Afrika en woon sinds 1999 in Nederland.

“Mijn missie is mijn klanten begeleiden bij het visueel uitbeelden van hun identiteit, ideeën en dromen.”

BeTekenTaal is mijn praktijk voor tekentherapie, creatieve coaching en beeldende vorming. Als visuele communicatiespecialist, met een achtergrond in de grafische vormgeving en beeldende kunst ben ik elke dag bezig met creatieve processen; soms mijn eigen, maar meestal van of voor een ander. Creatieve processen, beelden en wat beelden met je doen hebben altijd mijn interesse gehad.

Velen van ons zijn creativiteit kwijtgeraakt door allerlei alledaagse redenen: een drukke agenda, werk, kinderen, verantwoordelijkheden enzovoorts. Maar ergens zit het nog, sluimerend. Het kan nooit echt verdwijnen. En zodra we met een creatieve impuls aan de slag gaan en die eerste weifelende stap zetten, hoe onzeker ook, wordt deze bron weer wakker. Zo kunnen we weer openstaan voor nieuwe ontdekkingen en onszelf verrassen en inspireren! Dit zoveel temeer in het beLEVEN van de Bijbel!

Bezoek Marie-Jeanne online @ BeTekenTaal