Ryanne Amoraal

Mijn naam is Ryanne Amoraal. Ik ben moeder van drie prachtige jongens die ik samen met Jezus mag opvoeden. Het mooie vind ik de wisselwerking van God in mij en God in hen. De relatie die zij hebben met Hun Maker blijft mij verrassen. Dit avontuur met God en hen vind ik heerlijk.

Wat mij tot een paar jaar terug zo eigen was, is dat ik ‘geleefd’ werd door mijn situatie. Zéker als deze mij omver leek te halen. Ik voelde me zwak, machteloos, en neerslachtig. Mensen hebben me beschadigd en gekwetst, en sommigen ben ik kwijt geraakt. Ik leek de grip over m’n leven kwijt te raken… zo leek het… Maar als een situatie dat kan en mensen een aanleiding kunnen zijn tot hoe we ons voelen? Hoe zit dat dan met het Woord van God dat Léven geeft? Zijn Geest die vreugde is?

Dat is toch minstens net zo veel waar?!

Gods Woord beleven, de Bijbel beleven schiep Léven in mijn gedachten, mijn gevoel, mijn lijf én mijn situatie!

Deze beleving is voor iedereen en hoe gaaf vind ik het om mijn steentje te mogen bijdragen aan het creëren van de gelegenheid om anderen dit te laten ervaren op de dagen die we organiseren met beLEEF de Bijbel.

Naast mijn moederschap ben ik zorgcoördinator bij een thuiszorgorganisatie. Daar onderhoud ik onder andere mijn skills voor organiseren, structureren en coördineren, om deze te kunnen inzetten bij deze geweldige werkgroep van, door God bij elkaar gebrachte, prachtige kleurrijke vrouwen.