Sandra Offereins

Mijn naam is Sandra Offereins-Nentjes. Ik ben getrouwd met Johan en wij zijn gezegend met 2 dochters, een schoonzoon en een prachtige kleindochter.

Amersfoort is al 16+ jaar ons thuis en hier werk ik sinds 2014 als zelfstandige @ SONmusic. Ik geef pianoles en zangles met coaching, voor leden van aanbiddingsteams uit verschillende kerken. Ook verzorg en leid ik aanbidding voor LifeStream Europe en European English Aglow, op verschillende vrouwenconferenties en schrijf ik liederen en arrangementen.

Eén van de kernwaarden van SONmusic is VITALITEIT. Jezus zegt: ‘Ik ben gekomen om … het leven te geven in al zijn volheid’ Johannes 10:10. Met SONmusic ga ik voor een infuus met dit leven. Ik ga voor, bruisend, stuiterend, … en passie! Ik geloof dat we niet bedoeld zijn om slechts te overleven, maar dat we volop en voluit mogen leven in verbondenheid met Jezus en anderen. Leven in overvloed is mogelijk; Jezus zelf zegt het!

Mijn motto is: Sound Life Worship. Een gezond, levend geluid in aanbidding. Leven dat (weer)klinkt voor Hem, Jezus!

Definitie van GEZOND (http://www.encyclo.nl/begrip/gezond): fysiek en psychisch welzijn | welvarend, niet ziek | vrij van ziektes en zeertes | bevorderlijk voor een goede conditie | ongedeerd | heilzaam.

Mensen helpen om in de volheid van LEVEN te stappen, en Christus meer en dieper te ontvangen en te ervaren door de werking van de Heilige Geest, dat is mijn verlangen. Ik geloof dat, naast aanbidding, kunst, en nieuwe vormen van het werken met- en het verwerken van een Bijbeltekst, hier een sleutel in is. Dat dit verlangen nu werkelijkheid is geworden in beLEEF de Bijbel, in samenwerking met zo’n mooi team, is geweldig!